Klantenservice

Wij helpen u graag

Bekijk hieronder de meest gestelde vragen.

Hoelang krijg ik garantie op mijn sieraad?

Op al onze sieraden zit twee jaar garantie op fabricagefouten. Op het uitvallen van (edel)stenen wordt geen garantie gegeven. Mocht uw sieraad na twee jaar stuk gaan, ga dan naar de door u gekozen dealer om met hen de reparatie mogelijkheden te bespreken.Wanneer kan ik mijn Briljant sieraad dragen?

Briljant sieraden zijn gemaakt van 14 karaats goud. Alle sieraden worden door onze vakmensen met zorg gemaakt. Kostbare sieraden gaan niet snel kapot als er op de juiste manier mee omgegaan wordt. Wij adviseren om uw sieraden af te doen zodra u gaat sporten, douchen of andere inspannende activiteiten gaat doen waarbij het sieraad risico loopt om stuk te gaan. Om zo lang mogelijk plezier van uw sieraad te hebben adviseren we ook om het ‘s nachts af te doen.

Let bij ringen met (edel)stenen ook op bij het dragen van tassen en kratjes. Het onvoorzichtig gebruik van stalen deurklinken, stalen hondenriemen en dergelijke kunnen het goud en de gouden zettingen van uw edelstenen beschadigen omdat goud zachter is dan staal.Hoe onderhoud ik mijn Briljant sieraad op de juiste manier?

Om zo veel mogelijk plezier te hebben van uw Briljant sieraad is naast met zorg dragen, af en toe schoonmaken aan te bevelen. U kunt uw sieraad zelf schoonmaken met een zachte tandenborstel en een beetje afwasmiddel. Het is verstandig om uw sieraad eens per jaar grondig schoon te laten maken bij de Briljant dealer. Zij kunnen dan direct de zettingen, waarmee de briljant in het sieraad vast zit, voor u controleren.

Lees hier meer over het onderhouden van uw sieraad.Hoe weet ik dat mijn Briljant sieraad echt is?

Alle door ons geleverde sieraden zijn voorzien van een officieel Briljant certificaat waarin de echtheid van de gebruikte materialen gegarandeerd wordt. Tevens wordt met dit certificaat twee jaar garantie gegeven op fabricagefouten. Het certificaat bevat, mits correct ingevuld, de gegevens van het sieraad zoals het aantal en de kwaliteit van de gebruikte edelstenen in uw sieraad. De verwerkte briljant geslepen diamanten komen uit legitieme bronnen en conflictvrije gebieden en voldoen aan de resoluties van de Verenigde Naties. Tevens staan in uw Briljant certificaat gegevens met betrekking tot de eventuele mogelijkheden om uw sieraad te laten groeien (groeibriljant systeem). U kunt hiervoor het beste uw Briljant dealer raadplegen.Is uw vraag niet beantwoord?

    Ik ga akkoord met het Privacybeleid

    Lees ons Privacybeleid