Groeibriljant Hangers

Een groeibriljant hanger wordt in stappen waardevoller. Je groeibriljant hanger kun je bij elke belangrijke gebeurtenis in je leven laten groeien naar hanger met een grotere briljant. Zo creëer je bij elke gelegenheid een sieraad van grotere (emotionele) waarde, zonder dat je ineens een groot bedrag kwijt bent.

Hoe werkt het groeibriljant systeem?

Heb je al een groeibriljant ring of ga je een mooie ring uitkiezen, die op dit moment het beste bij je past? Binnen twee jaar na aankoop kun je je sieraad laten ‘groeien’ naar een model met een grotere briljant. De briljant groeit dan niet letterlijk, maar je sieraad wordt vervangen door een nieuw sieraad met een grotere briljant. Als het prijsverschil tussen je huidige en het nieuwe sieraad ten minste 50% bedraagt, wordt de volledige dagwaarde van je in te ruilen sieraad in mindering gebracht op het nieuwe sieraad. Je kunt ook kiezen voor een ander model of een andere goudkleur. Je hebt dan een nieuw sieraad dat weer helemaal bij je past en betaald enkel het verschil tussen het ingeruilde en het nieuwe sieraad.

Lees hier meer over het groeibriljant systeem.

 

Hangers van de beste materialen

De ontwerpen van onze hangers zijn tijdloos en elegant. Onze ontwerpers zijn voortdurend bezig met de meest innovatieve manieren om nieuwe sieraden te ontwikkelen. Hiervoor maken wij alleen gebruik van 14 karaats goud en de mooiste edelstenen.

Diamant hangers

Een tijdloze keuze is een diamant hanger. Diamant is het hardste materiaal op aarde is tevens één van de mooiste. Een geel- of witgouden hanger met briljant geslepen diamant is een klassieke keuze waarmee je altijd goed zit.