Oorbellen

Van creolen tot oorstekers: de mooiste oorsieraden vind je bij Briljant Sieraden. Oorbellen zijn er in ontzettend veel verschillende soorten en maten. Zoek je een klassiek paar of gaat je voorkeur uit naar een paar met een moderne twist? Bij Briljant Sieraden houden wij ons voortdurend bezig met het samenstellen van nieuwe collecties. Hierdoor vind je altijd een paar dat past bij je stijl en wensen.

 

Sieraden gemaakt van prachtige materialen

Een schitterende fonkelende diamant geeft een paar oorsieraden leven. Daarom zijn in onze ontwerpen de mooiste edelstenen verwerkt die je oorsieraden nét dat beetje extra geven. Wat dacht je van altijd stralende diamanten oorsieraden? Of de schoonheid van de blauwe saffier? Voor elke smaak is er een geschikt paar dat je kunt dragen! Ook erg bijzonder zijn oorsieraden met groeibriljant. Deze sieraden kun je stapsgewijs uitbreiden naar een groter en kostbaarder sieraad.

Vindt je nieuwe oorbellen bij Briljant Sieraden

De sieraden van Briljant zijn te bewonderen en te passen bij geselecteerde Briljant dealers. Uiteraard kun je ook oorsieraden samenstellen op onze website. Kijk bij onze collecties en laat je inspireren door de mogelijkheden van een paar prachtige oorsieraden. Heb je vragen over onze collectie? Neem dan contact op de Briljant dealer bij jou in de buurt. Ze helpen je graag verder!

Gecertificeerde materialen

Bij Briljant maken we gebruik van de beste materialen voor onze sieraden. Daarom ontvang je bij elke ring een certificaat waarin de kwaliteit en de echtheid van de gebruikte materialen gegarandeerd wordt. Onze briljant geslepen diamanten komen uit legitieme bronnen en conflictvrije gebieden. Ze voldoen hierdoor aan de resoluties van de VN.