Saffier Oorbellen

De saffier staat vooral bekend om zijn diepblauwe kleur en is dan ook één van de meest gewilde edelstenen om te gebruiken in sieraden. Dat is niet gek, want in combinatie met briljanten en geel- of witgoud, geeft deze steen een bijna magische en betoverende look. Onze saffier oorbellen maken ongetwijfeld een blijvende indruk op iedereen die ze ziet.

Briljant Sieraden heeft de oorsieraden die bij jou passen!

In onze collectie vind je een diversiteit aan oorbellen in allerlei soorten, maten en kleuren. Bekijk onze collecties en stel online een oorsieraad samen waarmee je de show steelt of kom eens langs bij één van onze Briljant dealers . Zij adviseren je graag over onze prachtige oorbellen!

Vind je nieuwe oorbellen bij Briljant Sieraden

De sieraden van Briljant zijn te bewonderen en te passen bij geselecteerde Briljant dealers. Uiteraard kun je ook saffier oorsieraden samenstellen op onze website. Kijk bij onze collecties en laat je inspireren door de mogelijkheden van een paar prachtige saffier oorbellen. Heb je vragen over onze collectie? Neem dan contact op de Briljant dealer bij jou in de buurt. Ze helpen je graag verder!

Saffier Oorbellen van Briljant Sieraden

Bij Briljant vind je de mooiste oorsieraden, vervaardigd uit 14 karaats geel- of witgoud. Een prachtige saffier oorbellen makent je sieraden collectie compleet. De ontwerpen zijn stijlvol en tijdloos.

Onze collectie oorsieraden bestaat uit verschillende modellen met zowel oorstekers, als hele- en half- creolen. Ook het karaat gewicht en de kwaliteit van de briljant geslepen diamant kun je vaak zelf uitkiezen. De gebruikte materialen zijn van hoge kwaliteit en een aankoop wordt altijd voorzien van een Briljant certificaat, om kwaliteit en echtheid van de gebruikte materialen te garanderen.