2024 actie

Briljant Sieraden heeft elk jaar een actie. Dit jaar is het 2024 actie om de mooiste sieraden nog bereikbaarder voor je te maken. De nieuwe modellen worden met een speciale korting aangeboden bij onze dealers die met de actie hebben mee gedaan. Die kun je herkennen aan de speciale presentatie. Ook kun je bij deze dealers en andere dealers gewoon een bezoek brengen om 2024 actie te passen.

In de vaste collectie

Heb je per abuis de 2024 actie gemist, en wil je nog graag een sieraad uit een actie die al geweest is. Dan is er niets aan de hand. Wij bij Briljant Sieraden houden de actie modellen lang in de collectie zodat je ook na afloop van de actie nog steeds kunt genieten van de prachtige 14 karaats geel of witgouden sieraden met briljant geslepen diamant.

 

Briljanten

Wist je dat onze gemijnde briljanten voldoen aan de resoluties van de Verenigde Naties. Dat betekend dat het bekend is waar al onze briljanten vandaan komen en welke weg ze hebben afgelegd van het moment dat ze uit de mijn komen tot het moment dat ze onze ateliers verlaten. Dit wordt gewaarborgd door het Kimberly convenant van de VN. Dit is opgesteld om de diamant wereld zo transparant mogelijk te maken.