Saffier Verlovingsringen

Zeg “ja” tegen je geliefde met de perfecte verlovingsring met saffier van Briljant. Onze prachtige 14 karaats gouden verlovingsringen met briljant, of briljant en saffier, zijn de perfecte ringen voor een huwelijksaanzoek. Onze designs stralen tijdloze elegantie uit en zijn perfect voor bijzondere gelegenheden zoals een verloving. Binnen onze uitgebreide collecties vind je de mooiste verlovingsringen met saffier en met meerdere briljanten, die goed te combineren zijn met onze trouwringen. De ideale verlovingsring vind je bij Briljant!

Start je zoektocht naar verlovingsringen bij Briljant sieraden

Bij Briljant weten we als geen ander hoe belangrijk het uitzoeken van een verlovingsring is. De aanzoeksring moet passen bij de draagster/drager van de ring. Kortom: het moet perfect zijn. Er zijn ontzettend veel factoren om rekening mee te houden bij het kiezen van de juiste ring. Kom langs bij  één van onze gecertificeerde Briljant dealers bij je in de buurt of kies ervoor om een verlovingsring online samen te stellen en ga met je keuze naar jouw favoriete Briljant dealer.

Creëer een gedenkwaardig moment

Een aanzoek is één van de mooiste momenten in je leven. Om een gedenkwaardig moment te creëren, kies je uiteraard voor een prachtige gouden verlovingsring met één of meerdere briljanten. Bij Briljant heb je de keuze uit geel-, wit- of roségouden ringen van 14 karaats goud met verschillende maten en kwaliteiten briljant geslepen diamanten. Onze gemijnde diamanten zijn afkomstig uit conflictvrije gebieden en legitieme bronnen. Ze voldoen dan ook aan de resoluties van de VN. Bij aankoop van je verlovingsring ontvang je een garantiecertificaat, om de kwaliteit en echtheid van de gebruikte materialen te garanderen.

Diamanten voor het leven

Een verlovingsring met briljant en saffier is een prachtige en stijlvolle keuze als je de grote vraag gaat stellen. Een briljant geslepen diamant is een edelsteen die vaak wordt gebruikt voor verlovingsringen. Deze slijpvorm van de diamant is uitermate geschikt om te gebruiken in een verlovingsring en behoudt, mede doordat de steen zo hard is, zijn schittering. Diamant is niet voor niets de steen van de eeuwige liefde. Een minder traditionele, maar net zo mooie, optie is een verlovingsring met diamant en saffier. Deze mooie blauwe steen heeft een koninklijke allure en zal een perfecte optie zijn voor degene die van een kleurrijke ring houdt.