Collecties

Ringen met briljanten, een witgouden armband of oorbellen met saffieren: in de Briljant collecties vindt je een diversiteit aan sieraden. Door dit uitgebreide aanbod kun je samen met je favoriete Briljant dealer het sieraad samenstellen dat bij je past. De mogelijkheden zijn eindeloos! De Briljant collecties worden samengesteld door vakmensen en vervaardigt in onze eigen ateliers met de beste materialen.

Briljant sieraden zijn een aanvulling op je collectie

De Briljant collecties worden met de grootste zorg en vakmanschap samen gesteld. Of je nu op zoek bent naar een ring met diamant óf een collier met saffier, Wij helpen je met het vinden van hét perfecte sieraad. Onze Briljant dealers staan met hun vakkennis voor je klaar.

Onze collecties

De Briljant collecties worden in onze ateliers gecreëerd door de meest vakbekwame ontwerpers, diamantzetters en goudsmeden. Wij maken de meest stijlvolle tijdloze sieraden van de waardevolle materialen goud en diamant. Voortdurend zijn we op de meest innovatieve manieren bezig met de ontwikkeling van nieuwe sieraden-ideeën. Dit zie je terug in onze Groeibriljant, Memoire,  Saffier, Premium en andere collecties.

Groeibriljant

Kies voor een groeibriljant sieraad en creëer een waardevol sieraad geheel naar jouw smaak! Uit onze prachtige collecties kies je een tijdloos model, waarmee je groeibriljant reis van start gaat. Wil je meer weten over het groeibriljant systeem? De vakmensen van onze Briljant dealers staan je graag bij om je te informeren, een passende groeibriljant ring te kiezen en helpen je om je groeibriljant sieraad stap voor stap waardevoller te maken. Zo blijf je een leven lang genieten van je groeibriljant sieraad!

Memoire

Memoire vangt herinneringen in een sieraad. Het bijzondere aan deze collectie is dat het sieraad kan worden uitgebreid met één of meerdere briljanten bij een memorabele gebeurtenis. Zo blijven de herinneringen in je sieraad bewaard. Binnen deze collectie vindt je diverse sieraden die te volmaken zijn tot een complete set van ringen, hangers, oorsieraden en armbanden.

Saffier

Eén van de meest populaire gekleurde edelstenen is de saffier. Met zijn helderblauwe kleur is dit een prachtige edelsteen om te verwerken in ringen, hangers en oorbellen. De populariteit van  deze edelsteen steeg begin jaren ‘80 toen Lady Diana een verlovingsring met een saffier kreeg van prins Charles. Dit erfstuk kwam opnieuw tevoorschijn tijdens de verloving van prins William en Lady Kate. In deze collectie vindt je tijdloze ontwerpen waarin saffier de hoofdrol speelt.

Premium sieraden

Premium sieraden kies je gewoon omdat je ze met veel plezier wilt dragen, omdat je ze mooi vindt. We hebben de inspiratie voor de Premium sieraden gekregen tijdens onze reizen en op internationale beurzen. Deze inspiratie hebben we vertaald naar collecties voor de modern-klassieke Nederlands vrouw. Passend bij de andere collecties van Briljant Sieraden zijn de Premium sieraden tijdloos en elegant. Omdat iedereen verschillend is zit er voor elke sieraden draagster een perfect sieraad in de Premium collectie.