Ringen

Een ring is een bijzonder sieraad. Het is een prachtige manier om een sierlijke uitstraling aan je handen te geven. Maar ze staan ook voor het symbool van eeuwige trouw, zoals bij een trouwring of verlovingsring het geval is. Wat de reden ook is, ringen zijn persoonlijk en moeten passen bij de drager. Bij Briljant sieraden creëren we de perfecte ring voor jou!

Tijdloze ontwerpen voor ringen

Een ring is eindeloos te combineren. Dankzij onze klassieke ontwerpen, vervaardigd door de meest vakbekwame ontwerpers, diamantzetters en goudsmeden zit je bij Briljant Sieraden zeker goed. Ben je op zoek naar een gouden ring met diamant, of heb je liever een set aanschuifringen? Doe inspiratie en ontdek wat bij jou past!

De beste 14 karaat gouden ringen

Onze sieraden worden vervaardigd met het beste 14 karaats goud. Hierdoor heb je er een leven lang plezier van. We creëren gouden en witgouden ringen. Omdat we werken met verschillende kleuren goud is er altijd een ring die bij je past.

Gecertificeerde materialen

Bij Briljant maken we gebruik van de beste materialen voor onze ontwerpen. Daarom ontvangt u bij elke ring een certificaat waarin de echtheid van de gebruikte materialen gegarandeerd wordt. Onze briljant geslepen diamanten komen uit legitieme bronnen en conflictvrije gebieden. Ze voldoen hierdoor aan de resoluties van de VN.

Ringen voor elke gelegenheid

Kies een prachtexemplaar uit één van onze collecties. Wilt u de schoonheid van onze ringen zelf bekijken? Bezoek dan een van onze officiële dealers bij u in de buurt of koop online ringen in onze webshop.

Bent u opzoek naar bijpassende sieraden? Kies dan voor een bijpassende armband, halsketting of set oorbellen uit een van onze collecties en maak de set compleet.