Groeibriljant Oorbellen

Van creolen tot oorstekers: de mooiste oorsieraden vind je bij Briljant sieraden. Oorbellen zijn er in ontzettend veel verschillende soorten en maten. bijvoorbeeld een klassiek paar of gaat je voorkeur uit naar een paar met een moderne twist? Bij Briljant Sieraden houden wij ons voortdurend bezig met innovaties en marktontwikkelingen bij het samenstellen van nieuwe collecties. Kortom je vindt altijd een paar dat past bij je stijl en wensen.

Oorsieraden met groeibriljant

Bij Briljant vind je de mooiste oorsieraden, vervaardigd uit 14 karaats geel- of witgoud. Bijvoorbeeld een prachtige (groei)briljant of saffier maakt je sieraad compleet. De ontwerpen zijn stijlvol en tijdloos.

Onze collectie oorsieraden bestaat uit verschillende modellen met zowel oorstekers, als hele en halfcreolen. Ook het karaatgewicht en de kwaliteit van de briljant geslepen diamant kun je vaak zelf uitkiezen. De gebruikte materialen zijn van hoge kwaliteit en een aankoop wordt altijd voorzien van een Briljant certificaat, om kwaliteit en echtheid van de gebruikte materialen te garanderen.

Sieraden gemaakt van prachtige materialen

Een schitterende fonkelende diamant geeft een paar oorsieraden leven. Daarom zijn in onze ontwerpen de mooiste edelstenen verwerkt die je oorsieraden nét dat beetje extra geven. Wat dacht je van altijd stralende groeibriljant oorsieraden? Bovenal kun je deze sieraden stapsgewijs uitbreiden naar een groter en kostbaarder sieraad. Voor elke smaak is er een geschikt paar dat je kunt dragen!

Sieraden gemaakt van prachtige materialen

Een schitterende fonkelende diamant geeft een paar oorsieraden leven. Daarom zijn in onze ontwerpen de mooiste edelstenen verwerkt die je oorsieraden nét dat beetje extra geven. Wat dacht je van altijd stralende groeibriljant oorsieraden? Bovenal kun je deze sieraden stapsgewijs uitbreiden naar een groter en kostbaarder sieraad. Dus voor elke smaak is er een geschikt paar dat je kunt dragen!