Groeibriljant Ringen

Als uw de mooiste ring uit de groeibriljant collectie heeft gekozen maakt u de keuze voor de goudkleur die bij u past. De keuze van de kwaliteit en het gewicht van de briljant geslepen diamant bepalen de mate van schittering! Als uw voorkeur uitgaat naar een briljant welke op de meest verantwoorde manier is geproduceerd, dan kies u voor een Man Made Diamond. Telkens als u uw ring laat groeien, groeien uw herinneringen mee. Binnen twee jaar na aankoop kunt u uw sieraad met groeibriljant omruilen voor een (ander) model met grotere steen.

Een briljanten ring die groeit in waarde

Ringen met groeibriljant zijn de perfecte keuze als u een sieraad zoekt waarvan u de waarde wilt laten groeien. Een groeibriljanten ring geeft u namelijk de mogelijkheid om uw ring stapsgewijs steeds waardevoller te maken. Zo werkt u toe naar een sieraad van de gewenste waarde over een langere periode. Vier een bijzondere gebeurtenis met het zetten van een grotere diamant of gewoon omdat je deze mooi vindt. Met het bijzondere groeisysteem laat uw het aantal diamanten op uw ring groeien en groeit waarde zoals u dat graag wilt!

Hoe werkt het groeibriljant systeem?

Als u een groeibriljant ring heeft, start u met het kiezen van een diamant Binnen twee jaar na aankoop laat je de briljant ‘groeien’ naar een grotere diamant. De diamant groeit dan niet helemaal letterlijk, maar wordt vervangen door een grotere briljant.  Als het prijsverschil tussen de huidige diamant en de nieuwe diamant ten minste 50% bedraagt, dan wordt de volledige dagwaarde van de ingeruilde diamant van de prijs afgehaald. Zo laat u uw briljanten ring groeien naar het gewenste formaat én tegen een voordelig bedrag. 

Lees hier meer over het groeibriljanten systeem

Laat uw groeibriljanten ring stralen

Uw groeibriljant ring wordt met de beste materialen vervaardigd. Binnen onze collecties is er keuze uit diverse modellen ringen waarin een groeibriljant prachtig tot zijn recht komt. Deze zijn tijdloos elegant, waardoor de ring altijd zijn schoonheid blijft behouden. Kies voor een gouden of witgouden ring of combineer uw sieraad met aanschuifringen, diamanten ringen of saffieren ringen voor een extra glamoureuze look!

Een waardevolle ring met groeibriljanten

Kies voor een groeibriljant ring en creëer een waardevol sieraad geheel naar uw eigen smaak! Uit onze prachtige collecties kiest u een tijdloos exemplaar waarmee uw groeibriljant reis van start gaat. Heeft u vragen over het groeibriljanten systeem? De vakmensen van onze gecertificeerde dealers staan u graag bij om een passende ring met groeibriljant te kiezen en helpen elke groei vuriger te maken. Zo blijft u genieten van uw persoonlijke ring met groeibriljant.