Groeibriljant Ringen

Als je de mooiste ring uit de groeibriljant collectie hebt gekozen maak je de keuze voor de goudkleur die bij je past. De keuze van de kwaliteit en het gewicht van de briljant geslepen diamant bepalen de mate van schittering! Als je voorkeur uitgaat naar een briljant welke op de meest verantwoorde manier is geproduceerd, dan kies je voor een Man Made Diamond. Telkens als je je ring laat groeien, groeien je herinneringen mee. Binnen twee jaar na aankoop kun je jouw sieraad met groeibriljant omruilen voor een (ander) model met grotere steen.

Een groeibriljant ring groeit in waarde

Ringen met groeibriljant zijn de perfecte keuze als je een sieraad zoekt waarvan je de waarde wilt laten groeien. Een groeibriljanten ring geeft je namelijk de mogelijkheid om je ring stapsgewijs steeds waardevoller te maken.  Vier een bijzondere gebeurtenis met een grotere briljant of gewoon omdat je deze mooi vindt. Met het bijzondere groeisysteem laat je de briljant van je ring groeien en groeit de emotionele waarde mee!

Hoe werkt het groeibriljant systeem?

Heb je al een groeibriljant ring of ga je een mooie ring uitkiezen, die op dit moment het beste bij je past? Binnen twee jaar na aankoop kun je je sieraad laten ‘groeien’ naar een model met een grotere briljant. De briljant groeit dan niet letterlijk, maar je sieraad wordt vervangen door een nieuw sieraad met een grotere briljant. Als het prijsverschil tussen je huidige en het nieuwe sieraad ten minste 50% bedraagt, wordt de volledige dagwaarde van je in te ruilen sieraad in mindering gebracht op het nieuwe sieraad. Je kunt ook kiezen voor een ander model of een andere goudkleur. Je hebt dan een nieuw sieraad dat weer helemaal bij je past en betaalt enkel het verschil tussen het ingeruilde en het nieuwe sieraad.

Lees hier meer over het groeibriljant systeem.

Laat uw groeibriljant ring stralen

Je groeibriljant ring wordt van de beste materialen vervaardigd. Binnen onze collecties is er keuze uit diverse modellen ringen, waarin je briljant prachtig tot zijn recht komt. Deze zijn tijdloos elegant, waardoor je ring altijd zijn schoonheid blijft behouden. Ga je voor een geel-, wit- of roségouden ring? En combineer je je sieraad met aanschuifringen, diamant ringen of saffier ringen voor een extra glamoureuze look?

Een waardevolle groeibriljant ring

Kies voor een groeibriljant ring en creëer een waardevol sieraad geheel naar jouw smaak! Uit onze prachtige collecties kies je een tijdloos model, waarmee je groeibriljant reis van start gaat. Wil je meer weten over het groeibriljant systeem? De vakmensen van onze Briljant dealers staan je graag bij om je te informeren, een passende groeibriljant ring te kiezen en helpen je om je groeibriljant sieraad bij elke groei waardevoller te maken. Zo blijf je een leven lang genieten van je groeibriljant ring!