Over ons

Met veel passie en liefde voor het sieraden vak, ontwerpen en maken we bij Briljant de mooiste en tijdloze sieraden van goud met diamant. Als je een sieraad krijgt of kiest, hoort er vaak een persoonlijk verhaal of een bijzondere emotie bij. Wij creëren, met dit in gedachte, daarom de meest duurzame sieraden.

We willen dat je de Briljant sieraden met net zo veel plezier draagt als wij ze voor je maken. Daarbij houden we er rekening mee dat een eventuele volgende generatie ook van je dierbare sieraden kan genieten. De Briljant sieraden gaan lang mee en staan voor kwaliteit. We streven vanaf begin, de winning van goud en diamant, tot het eind waar jij als eindgebruiker centraal staat naar eerlijke producten. De Briljant sieraden voldoen aan onze strenge eisen en onze gemijnde diamanten voldoen aan het Kimberley convenant van de Verenigde Naties.

Briljant waarborgt de kwaliteit én service voor, tijdens en na de aankoop van je sieraad. Daarom werken we uitsluitend samen met de door ons geselecteerde en vakkundige juweliers (dealers) door heel Nederland. Als je een bestelling bij één van hen plaatst, dan kun je deze daar ook ophalen. Je favoriete dealer selecteer je op onze website.
Door de samenwerking met onze dealers zijn we in staat om jouw, dicht in de buurt en op een vertrouwde plek, de beste service te kunnen verlenen.
We zijn flexibel en innovatief, en staan daarom op voorsprong in de markt. Zo waren we de eerste die sieraden met Man Made diamanten succesvol in een concept in Nederland op de markt brachten. Natuur en milieu vinden we ook belangrijk. Daarom hergebruiken we zo veel mogelijk verpakkingsmaterialen, en voorzien we zo veel mogelijk in onze eigen energie.

We zijn een oer-Hollands bedrijf en we zijn er trots op dat we samen met jouw mogen bijdragen in het vastleggen van je speciale momenten en deze mogen vangen in blijvende herinneringen.
Geniet van je bezoek aan onze website en laat je inspireren door onze collectie. We hopen dat je een sieraad vindt dat je met veel plezier zult dragen. Wil je onze sieraden in het echt beleven, ga dan naar je favoriete Briljant dealer.