Over ons

Over ons,
Met veel passie en liefde voor het sieraden vak, ontwerpen en maken we bij Briljant de mooiste en tijdloze sieraden van goud met diamant.
Omdat we weten dat onze sieraden een bijzondere herinnering van u met zich meedragen. Vaak zit uw persoonlijke verhaal of uw bijzondere emotie aan het sieraad dat u van ons draagt verbonden. Daarom gaan we zorgvuldig met uw sieraad om.
We willen dat u de Briljant sieraden met net zo veel plezier draagt als dat wij ze voor u maken. Daarbij houden we er rekening mee dat een eventuele volgende generatie ook van uw dierbare sieraden kan genieten. De Briljant sieraden gaan lang mee en staan voor kwaliteit. We streven vanaf begin, de winning van goud en diamant, tot het eind waar u als eindgebruiker centraal staat naar eerlijke producten. De Briljant sieraden en onze gemijnde diamanten voldoen aan het Kimberley convenant van de Verenigde Naties.
Briljant waarborgt de kwaliteit van alle sieraden én service voorafgaand, tijdens en na de aankoop van uw sieraad. Daarom werken we uitsluitend samen met de door ons geselecteerde en vakkundige juweliers (dealers) door heel Nederland. Als u een bestelling doen via deze webshop, dan kunt u deze ophalen bij de juwelier naar keuze. Deze gewenste dealer selecteert u tijdens het afrekenen op onze webshop.
Door de samenwerking met onze dealers zijn we in staat om u, dicht in de buurt en op een vertrouwde plek, de beste service te kunnen verlenen.
We zijn flexibel en innovatief, en staan daarom op voorsprong in de markt. Zo waren we de eerste die sieraden met Man Made diamanten succesvol in een concept in Nederland op de markt brachten. Natuur en milieu vinden we ook belangrijk. Daarom hergebruiken we zo veel mogelijk verpakkingsmaterialen, en voorzien we zo veel mogelijk in onze eigen energie.
We zijn een oer-Hollands bedrijf en we zijn er trots op dat we samen met u mogen bijdragen in het vastleggen van uw speciale momenten en deze mogen vangen in blijvende herinneringen.
Geniet van uw bezoek aan onze webshop en laat u inspireren door onze collectie. We hopen dat u een sieraad vindt dat u met trots bij u zult dragen. Wilt u onze sieraden in het echt beleven, ga dan naar uw favoriete Briljant dealer.
Wij staan graag per mail voor u klaar. Neem gerust op via info@briljant-sieraden.nl als u vragen heeft over onze collectie.