Armbanden

Een gouden armband met briljant, is een sieraad dat overal bij past en met allerlei andere sieraden te combineren is. Onze gouden armbanden met briljant zijn een tijdloze aanvulling van je sieradencollectie en zullen altijd hun, emotionele, waarde behouden. Met onze designs ben je verzekerd van een kwaliteitssieraad waar je een leven lang plezier aan zult beleven.

 

Armbanden van Briljant Sieraden

Hou je van eenvoud of mag het nét een beetje meer zijn? Binnen onze collectie armbanden, van 14 karaats goud met briljant, zijn verschillende opties mogelijk. Deze zijn zorgvuldig ontworpen door een team van vakmensen. Zo ben je verzekerd van de mooiste armband, gemaakt van de mooiste en beste materialen.

Bezoek een gecertificeerd Briljant Sieraden dealer

Kom een armband passen bij één van onze gecertificeerde dealers of zoek de armband die bij je past in onze website. Heb je vragen over onze collectie? Neem dan gerust contact met je favoriete dealer. Zij staan u graag te woord!

Diamant armband

Hoge kwaliteit diamanten armbanden vind je bij Briljant sieraden. Een armband met diamant is goed te combineren met onze ringen en oorbellen en je zult zeker de show stelen als je deze draagt. Een armband met één, drie of vijf briljanten, de mogelijkheden zijn eindeloos. Doe inspiratie op bij één van onze collecties of bezoek één van onze verkooppunten.