Armbanden

Een armband is een sieraad dat overal bij past en met allerlei andere soorten sieraden te combineren is. Gouden armbanden zijn een tijdloze aanvulling op uw sieradencollectie en zullen altijd hun waarde behouden. Wilt u een armband met diamanten? Of wat dacht u van een armband bezet met briljanten. Met onze designs bent u verzekerd van een kwaliteitssieraad waar u een leven lang plezier aan zult beleven. 

Armbanden van Briljant Sieraden

Houdt u van eenvoud of mag het nét een beetje meer zijn? Binnen onze collectie van armbanden zijn er verschillende opties mogelijk. In de Briljant collecties vindt  u gouden armbanden met briljanten. Deze zijn zorgvuldig ontworpen door een team van vakmensen en met 14 karaat goud. Zo bent u verzekerd van de mooiste armband gemaakt van het beste materiaal.

Diamant armband

Hoge kwaliteit diamanten armsieraden vindt u bij Briljant Sieraden. Een diamanten armband is goed te combineren met onze ringen en oorbellen en zal zeker de show stelen als u hem draagt. Een armband met één of vijf briljanten, de mogelijkheden zijn eindeloos. Doe inspiratie op in een van onze collecties óf bezoek een van onze verkooppunten. 

Bangle, met of zonder diamant

Een bangle kenmerkt zich door een minimalistisch tijdloos en elegant design. De armband vergaarde populariteit als sieraad in Nederland eind jaren vijftig. Sindsdien is het een veelgebruikt model vanwege zijn chique en strakke uitstraling. De bangles van Briljant zijn te verkrijgen in diverse uitvoeringen en goud kleuren.

Bezoek een gecertificeerd Briljant sieraden verkooppunt

Kom een armband passen bij één van onze gecertificeerde dealers of zoek de armband die bij u past in onze webshop. Heeft u vragen over onze collectie? Neem dan gerust contact met ons op via info@briljant-sieraden.nl. Wij staan u graag te woord!