Trouwringen

Trouwringen van Briljant maken elke bruiloft extra bijzonder. Trouwen staat voor verbinding. Niet voor niets dat een paar ringen symbool staat voor deze verbintenis. Je kiest deze samen uit en beloofd elkaar eeuwige trouw. Het ontwerp van de trouwringen moet dan ook een tijdloze schoonheid en een leven lang mooi blijven. In de collecties van Briljant Sieraden vind je daarom de mooiste ontwerpen vervaardigt met goud en diamanten samengesteld door vakmeesters. 

Trouwringen met diamant of saffier

Het ontwerpen van een ring gebeurt met veel aandacht en zorg. Bij Briljant Sieraden heb je daarom de keuze uit prachtige gouden of witgouden trouwringen met diamant of saffier. Een trouwring met diamant heeft een klassieke uitstraling en past bij elke smaak. Een keuze die net zo geliefd is bij velen, is een trouwring met saffier. Denk maar aan de verlovingsring van Lady Diana waar de saffier de hoofdrol speelde.

Gecertificeerde materialen

Het ontwerp van een trouwring moet tijdloos zijn en passen bij degene die hem draagt. Wat jouw voorkeur ook is, wij vinden samen met jou de trouwring die past bij jouw perfecte dag. Of je nu liever een paar witgouden ringen ziet of toch voor traditioneel goud gaat, bij briljant sieraden hebben wij voor elke smaak een ontwerp.

De materialen die worden gebruikt voor onze trouwringen zijn afkomstig uit legitieme bronnen en conflictvrije gebieden. Zij voldoen aan de resoluties van de VN.  Bij elke paar ringen ontvang je dan ook een certificaat die de echtheid van de gebruikte materialen garandeert. 

Kies voor de trouwringen van je dromen

Kies voor een paar trouwringen die passen bij jouw perfecte dag. Wij helpen je graag bij het maken van deze belangrijke keuze zodat je samen een mooie toekomst tegemoet gaat met een stel tijdloze ringen. Wil jij graag ringen uitzoeken? Ga dan langs bij een van onze gecertificeerde verkooppunten of bestel online trouwringen in onze webshop.