Trouwringen

Trouwringen van Briljant maken een huwelijk extra bijzonder, trouwen staat voor verbinding. Niet voor niets dat een paar ringen symbool staat voor deze verbintenis. Je kiest deze samen uit en belooft elkaar eeuwige trouw. Het ontwerp van jullie trouwringen moet dan ook tijdloos zijn en een leven lang mooi blijven. In de collecties van Briljant sieraden vind je daarom de mooiste ontwerpen, vervaardigd met goud en diamanten, samengesteld door vakmeesters.

Gecertificeerde materialen

Het ontwerp van trouwringen moet tijdloos zijn en passen bij degene die deze draagt. Wat jullie voorkeur ook is, onze dealers vinden samen met jullie de perfecte trouwringen. Of jullie nu liever een paar witgouden ringen willen of voor de traditionele geelgouden gaan, bij Briljant Sieraden hebben wij voor elke smaak een ruime keuze.

De gemijnde diamanten die worden gebruikt voor onze trouwringen zijn afkomstig uit legitieme bronnen en conflictvrije gebieden. Ze voldoen aan de resoluties van de VN. Bij elke paar ringen ontvang je een certificaat, dat de echtheid van de gebruikte materialen garandeert.

Kies voor de trouwringen van je dromen

Kies voor een paar trouwringen dat bij jullie past. De vakmensen van onze geselecteerde dealers helpen je graag bij het maken van deze belangrijke keuze, zodat je samen een mooie toekomst tegemoet gaat met een paar tijdloze ringen. Willen jullie graag ringen uitzoeken? Ga dan naar één van onze Briljant dealers, of stel je trouwringen samen op onze website en ga met je favoriete ontwerp naar de dealer van jouw keuze.