Oorbellen

Van Creolen tot oorstekers: de mooiste oorbellen vindt u bij Briljant Sieraden. Oorbellen zijn er in ontzettend veel verschillende soorten en maten. Zoekt u een klassieke set of gaat uw voorkeur uit naar een set met een moderne twist? Bij Briljant Sieraden houden wij ons voortdurend bezig met innovatie en het samenstellen van nieuwe collecties. Hierdoor vindt u altijd een paar dat past bij uw wensen.

Oorbellen van Briljant 

Bij Briljant vindt u de mooiste oorbellen, vervaardigd uit 14 karaat geelgoud of witgoud. Een prachtige groeibriljant of saffier maakt het sieraad compleet. De ontwerpen zijn stijlvol en tijdloos. 

Onze collectie oorsieraden bestaat uit verschillende oorsieraden aan met zowel oorstekers, als hele en halve creolen. Ook het aantal karaat gewicht en de kwaliteit van de briljant geslepen diamant kunt u vaak zelf uitkiezen. De gebruikte materialen zijn van hoge kwaliteit en een aankoop wordt altijd voorzien van een Briljant certificaat om echtheid van de materialen te garanderen.

Sieraden gemaakt van prachtige materialen

Een schitterende fonkelende edelsteen geeft een set oorsieraden leven. Daarom zijn in onze ontwerpen de mooiste edelstenen verwerkt die uw sieraden nét dat beetje extra geven. Wat dacht u van altijd stralende diamanten oorbellen? Of de schoonheid van de blauwe saffier? Voor elke smaak is er een geschikt paar dat u kunt dragen! Ook erg bijzonder zijn oorbellen met groeibriljant. Deze sieraden kunt u stapsgewijs uitbreiden naar een groter en kostbaarder sieraad.

Vind uw nieuwe oorbellen bij Briljant Sieraden

De sieraden van Briljant zijn te bewonderen en te passen bij een geselecteerd aantal briljant dealers. Uiteraard kunt u ook online oorbellen bestellen in onze webshop. Blader door één van onze collecties en laat u inspireren door de mogelijkheden van een paar prachtige oorstekers. Heeft u vragen over onze collectie? Neem dan contact met ons op via info@briljant-sieraden.nl of bezoek de Briljant dealer bij u in de buurt. We helpen u graag verder!