Diamant Hangers

Een diamant hanger is een tijdloze keuze. Diamant is het hardste materiaal op aarde is tevens één van de mooiste. Een geel- of witgouden hanger met briljant geslepen diamant is een klassieke keuze waarmee je altijd schitterend voor de dag komt.

Keuzes

Of je nu kiest voor een hanger met een briljant geslepen diamant uit de groeibriljant collectie, of een hanger met saffier dat is aan jou. Je kunt ook kiezen voor een hanger passend bij een ring die je al hebt om zo de perfecte set samen te stellen. Er is heel veel keuze als je een mooie hanger met diamant wilt.

Groeibriljant hangers

Een groeibriljant hanger wordt in stappen waardevoller. Je groeibriljant hanger kun je bij elke belangrijke gebeurtenis in je leven laten groeien naar hanger met een grotere briljant. Zo creëer je bij elke gelegenheid een sieraad van grotere (emotionele) waarde

Dealers

Je kunt je nieuwe hanger samenstellen op deze site. Als je hier je keuze gemaakt hebt sturen we je een mail met de specificaties wat je wilt. Daarmee ga je naar je favoriete Briljant Sieraden dealer. Deze is geselecteerd op zijn/haar vakmanschap en kan je nog meer over je keuze informeren en je bestelling afronden.

Hangers van de beste materialen

De ontwerpen van onze hangers zijn tijdloos en elegant. Onze ontwerpers zijn voortdurend bezig met de meest innovatieve manieren om nieuwe sieraden te ontwikkelen. Hiervoor maken wij alleen gebruik van 14 karaats goud en de mooiste edelstenen waarvan de briljant de meest gebruikte is.