Premium

Premium sieraden kies je gewoon omdat je ze met veel plezier wilt dragen, omdat je ze mooi vindt. We hebben de inspiratie voor de Premium sieraden gekregen tijdens onze reizen en op internationale beurzen. Deze inspiratie hebben we vertaald naar collecties voor de modern-klassieke Nederlands vrouw. Passend bij de andere collecties van Briljant Sieraden zijn de Premium sieraden tijdloos en elegant. Omdat iedereen verschillend is zit er iedereen een perfect sieraad in de Premium collectie.

 

 

Kiezen

Keuzes te over. Jij beslist welk sieraad je wanneer draagt. Met je Premium sieraden sets kun je eindeloos combineren. Een set kan uit een combinatie van verschillende sieraden bestaan zoals ring hanger voor aan je ketting, oorbellen of een armband die bij elkaar passen. Je kunt ook een set maken van verschillende geelgouden witgouden of rosé gouden sieraden. Allemaal afhankelijk van jouw wensen, behoefte en emoties.

Jou dag, jij kiest, jij bepaalt jij beslist.

Welke beslissing je ook maakt het is altijd BRILJANT.

Gecertificeerde materialen

Bij Briljant maken we gebruik van de beste materialen voor onze sieraden. Daarom ontvang je bij elke ring een certificaat waarin de kwaliteit en de echtheid van de gebruikte materialen gegarandeerd wordt. Onze briljant geslepen diamanten komen uit legitieme bronnen en conflictvrije gebieden. Ze voldoen hierdoor aan de resoluties van de VN.

 

Sets

Wat is nu mooier als een complete set sieraden. Een ring met bijpassende hanger en bijpassende oorsieraden. In de Sets collectie vind je alle mogelijkheden. Je kunt een set in één keer compleet aanschaffen. Maar je kunt er ook voor sparen, (zolang de series inde collecties zitten natuurlijk)

Ringen voor elke gelegenheid

Kies een prachtexemplaar uit één van onze collecties. Wil je de schoonheid van onze ringen zelf bekijken? Bezoek dan één van onze officiële  Briljant dealers bij jou in de buurt.

Ben je op zoek naar bijpassende sieraden? Kies dan voor een prachtige armband, halsketting, hanger of  een paar oorsieraden uit één van onze collecties en maak je set compleet.