Hangers

Een hanger is een echte eyecatcher. Het geeft jouw look nét dat beetje extra waar je naar op zoek bent. Een zorgvuldig uitgekozen groeibriljant, diamant of saffier hanger zorgt voor een prachtige toevoeging aan jouw collectie. Een 14 karaat gouden hanger van Briljant geeft een leven lang plezier!

Hangers van de beste materialen

De ontwerpen van onze hangers zijn tijdloos en elegant. Onze ontwerpers zijn voortdurend bezig met de meest innovatieve manieren om nieuwe sieraden te ontwikkelen. Hiervoor maken wij alleen gebruikt van 14 karaat goud en de mooiste edelstenen.

Een hanger met groeibriljant

Een hanger met groeibriljant wordt in stappen waardevoller. Deze diamant laat u telkens groeien naar een groter formaat. Zo creëert u naarmate de tijd verstrijkt een sieraad van grote waarde, zonder dat u in één klap een groot bedrag kwijt bent. 

Diamant hanger

Een tijdloze keuze is een diamanten hanger. Het sterkste materiaal op aarde is tevens één van de mooiste. Een gouden of witgouden halsketting met briljant geslepen diamant is een klassieke keuze waarmee u altijd goed zit. 

Saffier hanger

De saffier staat vooral bekend om zijn diepe blauwe kleur en is dan ook één van de meeste gewilde edelstenen om te gebruiken in sieraden. Dat is niet gek, want in combinatie met briljanten en geelgoud, geeft deze steen een bijna magische look en betoverende look. Onze saffieren hangers maken ongetwijfeld een blijvende indruk op iedereen die hem ziet.

Briljant Sieraden heeft de hanger die bij jouw past

In onze assortiment vind je een diversiteit aan hangers in allerlei soorten maten en kleuren. Bekijk onze collecties en bestel online een halsketting waarmee je de show steelt of kom eens langs in een van onze dealers. Zij helpen u graag aan een prachtige hanger!