Verlovingsringen

Zeg “ja” tegen de perfecte verlovingsring van Briljant. Onze prachtige 14 karaats gouden verlovingsringen met diamant of saffier zijn de perfecte ringen voor een huwelijksaanzoek. Onze designs stralen tijdloze elegantie uit en zijn perfect voor bijzondere gelegenheden zoals een verloving. Binnen onze uitgebreide collecties vindt u verlovingsringen met een minimalistische look of ringen met meerdere briljanten, die goed te combineren zijn met onze trouwringen. De ideale verlovingsring vindt u bij Briljant!

Creëer een gedenkwaardig moment

Een aanzoek is één van de mooiste momenten uit uw leven. Om een gedenkwaardig moment te creëren, kiest u  uiteraard voor een prachtige gouden verlovingsring. Bij Briljant heeft u de keuze uit witgouden of geelgouden ringen van 14 karaat goud met verschillende soorten briljant geslepen diamanten. Onze gemijnde diamanten zijn afkomstig uit conflictvrije gebieden en legitieme bronnen. Ze voldoen dan ook aan de resoluties van de VN. Bij aankoop van uw verlovingsringen ontvangt u  ook garantiecertificaat van ons om de kwaliteit en echtheid van de gebruikte materialen te garanderen.

Diamanten voor het leven

Een verlovingsring met diamant is een prachtige en stijlvolle keuze als u de grote vraag gaat stellen. Een briljant geslepen diamant is veruit de populairste steen die wordt gebruikt voor verlovingsringen. Deze vorm diamant is uitermate geschikt om te gebruiken in een verlovingsring en behoudt zijn schoonheid door de jaren heen. Een minder traditionele, maar net zo mooie optie is een saffieren verlovingsring. Deze glanzende blauwe steen heeft een koninklijke allure en zal een perfecte optie zijn voor degene die van een kleurrijke ring houdt.

Start je zoektocht naar verlovingsringen bij Briljant Sieraden

Bij Briljant weten als geen ander hoe belangrijk het uitzoeken van een verlovingsring is. De aanzoeksring moet passen bij de drager van de ring. Kortom: het moet perféct zijn. Er zijn ontzettend veel factoren om rekening mee te houden bij het kiezen van de juiste ring. Kom langs bij  één van onze gecertificeerde Briljant dealers bij u in de buurt, of kies ervoor om een verlovingsring online te bestellen in onze webshop.