Lady Kate

Lady Kate sieraden met saffier zijn een tikkeltje anders dan traditionele ringen met diamant. Deze prachtige blauwe steen heeft een koninklijke allure en dat is niet vreemd. Binnen koninklijke families is de saffier één van de meest geliefde stenen naast de smaragd en robijn. Denk maar aan de verlovingsring met saffier van Lady Diana (en later Lady Kate) waarin de blauwe steen de hoofdrol speelt. Het is dan ook niet vreemd dat na de diamant, de saffier de meest populaire edelsteen is voor sieraden. Lady Kate sieraden met saffier zijn een echte toevoeging aan jouw sieradencollectie.

Betoverende saffier ringen

Combineer saffier ringen met diamanten en 14 karaats geel- of witgoud. Dit is een tijdloze keuze die altijd haar schoonheid blijft behouden. Daarnaast is een saffier ring goed te combineren met onze diamant ringen, groeibriljant ringen en aanschuifringen. Een saffier ring komt extra goed tot zijn recht in combinatie met de andere sieraden uit de Lady Kate collectie. Deze is vernoemd naar één van de beroemdste draagsters van de saffier: Hertogin van Cambridge Kate Middleton.

 

Zeg ja tegen een ring met saffier

Een Lady Kate saffier ring is een prachtige ring voor een huwelijksaanzoek. Met zijn betoverende donkerblauwe kleur past hij perfect bij geel- en witgouden sieraden. In combinatie met diamanten zijn Lady Kate ringen met saffier op hun mooist. Deze twee edelstenen vullen elkaar perfect aan. De edelstenen en saffieren die wij verwerken in jouw sieraad zijn afkomstig uit conflictvrije gebieden en legitieme bronnen.

 

Een leven lang plezier van Lady Kate sieraden

Onze ontwerpen worden vervaardigd door een team van de meest vakbekwame diamantzetters, ontwerpers en goudsmeden. Hierbij wordt rekening gehouden met ontwerpen die een leven lang mooi blijven. Deze tijdloze designs passen perfect bij de elegantie van de saffier, waardoor deze goed te combineren is met andere sieraden uit jouw persoonlijke collectie. Je kunt je set compleet maken. Kies daarom ook voor Lady Kate ringen, een hanger en oorsieraden. Zo ben je altijd het stralende middelpunt.

 

Een Lady Kate saffier ring die past bij jou

Lady Kate Saffier ringen kun je dragen als statement ring of combineren met andere sieraden uit één van onze collecties. Deze kun je bekijken op onze website of ga langs bij één van onze Briljant dealers. De vakbekwame medewerkers helpen je graag met het kiezen van een prachtige Lady Kate ring met saffier die bij jou past.