Aanschuifringen

Een van de meest veelzijdige ringen is een aanschuifring. Deze kun je op zichzelf dragen, maar zijn op zijn mooist als ze gecombineerd worden met meerdere ringen tegelijk. Hoe je deze samen stelt, is helemaal aan jou. Combineer briljanten ringen en gouden aanschuifringen met elkaar of kies voor een extra sprankelende look door aanschuifringen met briljant te paren met onze diamanten ringen of saffieren ringen. De keuze is aan aan jou. 

Aanschuifringen van Briljant Sieraden

In onze collectie vind je verschillende soorten aanschuifringen die je met elkaar kunt combineren. Ook zijn deze op zichzelf te dragen als je gaat voor een minimalistische look. Onze aanschuif ringen zijn verkrijgbaar met en zonder briljanten en in 14 karaat goud en witgoud. Zo kun jij bij ons altijd een aanschuif ring vinden die past bij jouw sieraden en smaak.

Aanschuifringen die overal bijpassen

Onze ring ontwerpen zijn een aanvulling op elkaar. Een aanschuif ring uit onze collectie kun je daarom ook combineren met andere ringen en sieraden van Briljant. Denk aan onze verlovingsringen en trouwringen die je extra uitlicht met een gouden aanschuifring. Stel een set ringen samen en maak een combinatie van aanschuifringen en andere klassiekers uit onze collectie waar jij elke dag plezier van hebt.

Een aanschuif ring met of zonder briljanten

Met een aanschuif ring is het makkelijk om telkens weer een nieuwe look te creëren. Door ringen toe te voegen of juist weg te laten stel jij zelf de perfecte set samen voor jezelf of als cadeau voor een ander. Met de klassiekers uit onze collectie blijf je variëren en door onze tijdloze ontwerpen zullen ze een leven lang mooi blijven. 

Stel jouw perfecte aanschuifringen samen

Wil jij de ideale set ringen voor jou of een geliefde samen stellen? Bekijk dan eens onze collectie online op onze website of laat je helpen in een van onze Briljant Sieraden verkooppunten.  Hier staan vakbekwame verkopers klaar voor jou om de set van je dromen samen te stellen.