Aanschuifringen

Eén van de meest veelzijdige ringen zijn aanschuifringen. Deze kun je alleen dragen, maar zijn op hun mooist als ze gecombineerd worden met andere ringen. Hoe je deze samenstelt, is helemaal aan jou. Combineer briljant ringen en gouden aanschuifringen met elkaar of kies voor een extra sprankelende look door aanschuifringen met briljant te combineren met je andere ringen. De keuze is aan jou.

 

Aanschuifringen van Briljant Sieraden

In onze collectie vind je verschillende modellen aanschuifringen die je met elkaar kunt combineren. Ook zijn ze apart te dragen als je gaat voor een minimalistische look. Onze aanschuifringen zijn verkrijgbaar met en zonder briljanten en in 14 karaats geel-, wit- en roségoud. Zo kun je bij ons altijd een aanschuifring vinden die bij je andere sieraden past en geheel naar jouw smaak is.

 

Aanschuifringen die overal bijpassen

Onze modellen vullen elkaar goed aan. Een aanschuifring uit onze collectie kun je bijvoorbeeld ook combineren met andere ringen en sieraden van Briljant. Denk aan onze trouw- en verlovingsringen, waarvan je de uitstraling extra versterkt met een gouden aanschuifring. Maak een combinatie van aanschuifringen en andere klassiekers uit onze collectie en je zult deze elke dag met plezier gaan dragen!

 

Een aanschuif ring met of zonder briljanten

Met een aanschuifring is het makkelijk om telkens weer een nieuwe look te creëren. Door ringen toe te voegen of juist weg te laten stel je de perfecte combinatie samen voor jezelf of als cadeau voor een dierbare. Met de klassiekers uit onze collectie blijf je variëren en door onze tijdloze ontwerpen kun je er een leven lang van genieten.

 

Stel jouw perfecte aanschuifringen samen

Wil jij de ideale set ringen voor jou of een geliefde samen stellen? Bekijk dan eens onze collectie online op onze website of laat je helpen in een van onze Briljant Sieraden verkooppunten.  Hier staan vakbekwame verkopers klaar voor jou om de set van je dromen samen te stellen.