Saffier Ringen

Ringen met saffier zijn een tikkeltje anders dan traditionele ringen met diamant. Deze prachtige blauwe steen heeft een koninklijke allure en dat is niet vreemd. Binnen koninklijke families is de saffier een van de meest geliefde stenen naast de smaragd en robijn. Denk maar aan de saffieren verlovingsring van Lady Diana waarin de blauwe prachtsteen de  hoofdrol speelde. Het is dan ook niet vreemd dat de saffier de meest populaire edelsteen is voor sieraden na de diamant. Saffier ringen zijn een echte toevoeging aan jouw sieraden collectie.

Betoverende saffier ringen 

Combineer saffier met briljant en 14 karaat geelgoud of witgoud. Dit is een tijdloze keuze die altijd haar schoonheid zal behouden. Daarnaast is dit goed te combineren met onze diamanten ringen, groeibriljant ringen en aanschuifringen. Een saffieren ring komt extra goed tot zijn recht in combinatie met de andere sieraden uit de Lady Kate collectie. Deze is vernoemd naar een van de beroemde dragers van de saffier: Hertogin van Cambridge Kate Middleton. 

Zeg ja tegen een ring met saffier

Een ring met saffier is een prachtige ring voor een huwelijksaanzoek. Met zijn betoverende donkerblauwe kleur past hij perfect bij andere geelgouden en witgouden ringen. In combinatie met diamanten zijn ringen met saffier op hun mooist. Deze twee edelstenen vullen elkaar perfect aan. De briljanten die wij verwerken tot jouw sieraad zijn afkomstig uit conflictvrije gebieden en legitieme bronnen. 

Een leven lang plezier van saffieren ringen 

Onze ontwerpen worden vakkundig samengesteld door een team van vakbekwame ontwerpers, goudsmeden en diamant zetters. Hierbij wordt rekening gehouden met ontwerpen die een leven lang mooi blijven. Deze tijdloze designs passen perfect bij de elegantie van de saffier, waardoor deze goed te combineren is met andere sieraden uit jouw persoonlijke collectie.

Een saffieren ring die past bij jou

Saffier ringen kun je dragen als statement ring of combineren met andere sieraden uit een van onze collecties. Deze kun je gemakkelijk bekijken op onze website of ga langs bij een van onze gecertificeerde Briljant Sieraden verkooppunten. De bekwame verkopers helpen jou graag aan een saffieren ring die bij je past.