Saffier Hangers

Hangers met saffier zijn een tikkeltje anders dan traditionele hangers met diamant. Deze prachtige blauwe steen heeft een koninklijke allure en dat is niet vreemd. Binnen koninklijke families is de saffier één van de meest geliefde stenen naast de smaragd en robijn. Denk maar aan de verlovingsring met saffier van Lady Diana (en later Lady Kate) waarin de blauwe steen de hoofdrol speelt. Het is dan ook niet vreemd dat na de diamant, de saffier de meest populaire edelsteen is voor sieraden. Hangers met saffier zijn een echte toevoeging aan jouw sieradencollectie.

Saffier hangers

De saffier staat vooral bekend om zijn diepblauwe kleur en is dan ook één van de meest gewilde edelstenen om te gebruiken in sieraden. Dat is niet gek, want in combinatie met briljanten en geel- of witgoud, geeft deze steen een bijna magische en betoverende look. Onze saffier hangers maken daarom ongetwijfeld een blijvende indruk op iedereen die ze ziet.

Briljant Sieraden heeft de hanger die bij jou past!

In onze collectie vind je een diversiteit aan hangers in allerlei soorten, maten en kleuren. Bekijk onze collecties en stel online een hanger samen waarmee je de show steelt of kom eens langs bij één van onze Briljant dealers  Zij adviseren je ook graag over onze prachtige hangers!

Een saffier hanger die past bij jou

Saffier hangers kun je dragen als statement hanger of combineren met andere sieraden uit één van onze collecties. Deze kun je bekijken op onze website of ga langs bij één van onze Briljant dealers. De vakbekwame medewerkers helpen je graag met het kiezen van een prachtige hanger met saffier die bij jou past.

Een leven lang plezier van je saffier hanger

Onze saffier hangers worden vervaardigd door een team van de meest vakbekwame diamantzetters, ontwerpers en goudsmeden. Hierbij wordt rekening gehouden met ontwerpen die een leven lang mooi blijven. Deze tijdloze designs passen perfect bij de elegantie van de saffier, waardoor deze ook goed te combineren zijn met andere sieraden uit jouw persoonlijke collectie.