Sets

Wat is nu mooier als een complete set sieraden. Een ring met bijpassende hanger en bijpassende oorsieraden. In de Sets collectie vind je alle mogelijkheden. Je kunt een set in één keer compleet aanschaffen. Maar je kunt er ook voor sparen, (zolang de series inde collecties zitten natuurlijk)

Kiezen

Keuzes te over. Jij beslist welk sieraad je wanneer draagt. Met je sets kun je eindeloos combineren. Een set kan uit een combinatie van verschillende sieraden bestaan zoals ring hanger voor aan je ketting, oorbellen of een armband die bij elkaar passen. Je kunt ook een set maken van verschillende geelgouden witgouden of rosé gouden sieraden. Allemaal afhankelijk van jouw wensen, behoefte en emoties.

Jou dag, jij kiest, jij bepaalt jij beslist.

Welke beslissing je ook maakt het is altijd BRILJANT.

Gecertificeerde materialen

Bij Briljant maken we gebruik van de beste materialen voor onze sieraden. Daarom ontvang je bij elke ring een certificaat waarin de kwaliteit en de echtheid van de gebruikte materialen gegarandeerd wordt. Onze briljant geslepen diamanten komen uit legitieme bronnen en conflictvrije gebieden. Ze voldoen hierdoor aan de resoluties van de VN.

 

De beste Briljant sieraden

Onze sieraden worden vervaardigd van het beste 14 karaats goud, daardoor heb je er een leven lang plezier van. We creëren sieraden in geel-, wit- en roségoud. Omdat we werken met verschillende kleuren goud en diverse modellen hebben, is er altijd een sieraad dat bij je past. Eigenlijk hoef je alleen maar te kiezen welke jij de mooiste sieraden vindt waarmee jij wilt stralen.