Groeibriljant

Groeibriljant sieraad dat groeit in waarde.

Nadat je het, voor jou, perfecte model uit de groeibriljant collectie hebt gekozen, ga je kijken welke goudkleur het beste bij je past. Of je nu kiest voor een ring, een hanger voor aan je ketting, oorbellen dat maakt niet uit. Je kunt kiezen uit geel-, wit- of roségoud, afhankelijk van het gekozen model. De kwaliteit en het gewicht van de briljant geslepen diamant bepalen de mate van schittering! Als je voorkeur uitgaat naar een briljant welke op de meest verantwoorde manier is geproduceerd, dan kies je voor een Man Made Diamond. Telkens als je je sieraad laat groeien, groeien je herinneringen mee. Binnen twee jaar na aankoop kun je je sieraad met groeibriljant omruilen voor een (ander), nog perfecter, model met een grotere briljant.

Een groeibriljant sieraad groeit in waarde.

Groeibriljant sieraden zijn de perfecte keuze als je een sieraad wilt waarvan je de emotionele en fysieke waarde wilt laten groeien. Een groeibriljant sieraad geeft je namelijk de mogelijkheid om je sieraad stapsgewijs steeds waardevoller te maken. Vier een bijzondere gebeurtenis met een grotere briljant of gewoon omdat je deze mooi vindt. Met het bijzondere groeibriljant systeem vang je alle emotionele momenten en gebeurtenissen uit je leven samen in één mooi sieraad, dat steeds waardevoller wordt.

Hoe werkt het groeibriljant systeem?

Heb je al een groeibriljant sieraad of ga je een mooi sieraad uitkiezen, dat op dit moment het beste bij je past? Binnen twee jaar na aankoop kun je je sieraad laten ‘groeien’ naar een model met een grotere briljant. De briljant groeit dan niet letterlijk, maar je sieraad wordt vervangen door een nieuw sieraad met een grotere briljant. Als het prijsverschil tussen je huidige en het nieuwe sieraad ten minste 50% bedraagt, wordt de volledige dagwaarde van je in te ruilen sieraad in mindering gebracht op het nieuwe sieraad. Je kunt ook kiezen voor een ander model of een andere goudkleur. Je hebt dan een nieuw sieraad dat weer helemaal bij je past en betaalt enkel het verschil tussen het ingeruilde en het nieuwe sieraad.

Lees hier meer over het groeibriljant systeem.

Laat je groeibriljant sieraad stralen.

Je groeibriljant sieraad wordt van de beste materialen vervaardigd. Binnen onze collecties is er keuze uit diverse modellen ringen, hangers en oorsieraden waarin de briljanten prachtig tot hun recht komen. Deze zijn tijdloos elegant, waardoor je sieraad altijd haar schoonheid blijft behouden. Ga je voor een geel-, wit- of roségouden ring? En combineer je je sieraad met aanschuifringen, diamant ringen of saffier ringen voor een extra glamoureuze look?

 

Een waardevol groeibriljant sieraad.

Kies voor een groeibriljant sieraad en creëer een waardevol sieraad geheel naar jouw smaak! Uit onze prachtige collecties kies je een tijdloos model, waarmee je groeibriljant reis van start gaat. Wil je meer weten over het groeibriljant systeem? De vakmensen van onze Briljant dealers staan je graag bij om je te informeren, een passend groeibriljant sieraad te kiezen en helpen je om je groeibriljant sieraad stap voor stap waardevoller te maken. Zo blijf je een leven lang genieten van je groeibriljant sieraad!