Het groeibriljant systeem

Na het kiezen van uw persoonlijke model uit de groeibriljant collectie maakt u de keuze maken voor goudkleur die bij u past. Hierin bestaat de keuze uit 14 karaat geelgouden, witgouden of soms een rosé gouden ring. Vervolgens kiest u de kwaliteit van uw groeibriljant.
Na het samenstellen van uw sieraad gaan onze vakmensen in ons atelier aan de slag om dit speciaal voor u te maken. 

Een ring die blijft groeien in zijn waarde

Wanneer u op zoek bent naar een ring waarvan de waarde blijft groeien, is een ring met een groeibriljant voor u de perfecte keuze! De groeibriljant groeit namelijk met u mee als u een bijzondere mijlpaal of een persoonlijke gelegenheid te vieren heeft. Bij deze gelegenheden kunt u de groeibriljant laten vervangen door een groter exemplaar. Niet alleen wordt de waarde van uw ring hoger, ook alle belangrijke momenten uit uw leven worden zo bewaard in uw persoonlijke ring.

Hoe werkt het groeibriljant systeem?

Als u een ring met groeibriljant heeft, start u met het kiezen van een diamant. Hierin zijn verschillende mogelijkheden en dit noemen wij de ‘briljant kwaliteit’. Binnen twee jaar na aankoop kunt u de groeibriljant van uw sieraad laten vergroten, waardoor u dan alleen het verschilbedrag betaald. De waarde van uw groeibriljant wordt berekend op basis van de op dat moment geldende waarde. Als het prijsverschil tussen de huidige diamant en de nieuwe ten minste 50% bedraagt, dan wordt de volledige dagwaarde van de ingeruilde diamant van de prijs afgehaald. Zo laat u uw briljant groeien naar het gewenste formaat én tevens tegen een lager bedrag.

Briljant Groeibriljant ringen in atelier

Inruilen van uw groeibriljant

Het groeibriljanten systeem wordt door meerdere juweliers gehanteerd. In onze collecties is er keuze uit diverse soorten ringen waarin een groeibriljant prachtig tot zijn recht komt. Deze ringen zijn verkrijgbaar via onze webshop of bij een van onze dealers. Als u uw groeibriljant gaat vervangen is het belangrijk dat u het officiële Briljant certificaat meeneemt. Deze garandeert tevens de echtheid van de gebruikte materialen van uw sieraad.

Wij hergebruiken uw huidige ring. Het goud wordt gerecycled en de briljant wordt na uitgebreide controle en reiniging weer in een nieuw sieraad gezet. Zo zetten we met deze werkwijze in om een duurzame manier van werken.

Een waardevol sieraad met groeibriljanten

In onze collectie kunt u gegarandeerd een groeibriljant ring vinden die bij u past! Bekijk onze collectie op de webshop of ga gerust eens langs bij een Briljant dealer om de sieraden te bekijken en u te laten informeren. De vakmensen die behoren tot onze gecertificeerde dealers staan u graag bij om te adviseren en een passende ring met groeibriljant te kiezen. Heeft u vragen over het groeibriljanten systeem, of wat een groeibriljant precies betekent? Wij staan met passie en enthousiasme voor u klaar om de wensen voor uw groeibriljant sieraad te vervullen.

U kunt uw groeibriljant ring perfect combineren met een bijpassende hanger en oorsieraden uit onze collectie.