Het groeibriljant systeem

Na het kiezen van het mooiste model uit de groeibriljant collectie, kies je de goudkleur die bij je past. Wil je een geelgouden, witgouden of een rosé gouden ring. Vervolgens kies je de kwaliteit van de groeibriljant.
Nadat je het sieraad in het winkelwagentje geplaatst en doorgestuurd hebt, krijg je van ons een mailtje met de gegevens van het door jouw gekozen sieraad. Hiermee ga je naar één van onze dealers waarmee je samen de keuze definitief maakt. Je dealer zorgt voor de bestelling, en de vakmensen in ons atelier gaan aan de slag om dit speciaal voor je te maken en sturen je prachtige nieuwe sieraad naar je dealer, waar je m af kunt halen.

Een ring die blijft groeien in zijn waarde

Als je op zoek bent naar een ring waarvan de waarde blijft groeien, is een ring met een groeibriljant de perfecte keuze! Je groeibriljant ring groeit namelijk met je mee als je een bijzondere mijlpaal of een persoonlijke gelegenheid te vieren hebt. Dan kun je, binnen twee jaar, je groeibriljant sieraad omruilen voor een nog mooier sieraad met een grotere briljant. Niet alleen wordt de waarde van je sieraad hoger, ook alle belangrijke momenten uit je leven worden zo bewaard in je ring.

Hoe werkt het groeibriljant systeem?

Binnen twee jaar na aankoop kun je je de groeibriljant sieraad inruilen voor een sieraad met een grotere briljant. Je begint met het kiezen van het model van je nieuwe sieraad. Daarna kies je de kwaliteit en het formaat van de briljant. Hierin zijn verschillende mogelijkheden. De inruilwaarde van het in te ruilen sieraad is de op dat moment geldende winkelverkoopprijs. Als het prijsverschil tussen het in te ruilen sieraad en het nieuwe sieraad ten minste 50% bedraagt, dan wordt de volledige dagwaarde van het ingeruilde sieraad  van de prijs van je nieuwe sieraad af gehaald. Als het een sieraad is met meer briljanten of je hebt het originele certificaat er niet bij, dan krijg je 15% minder terug voor je sieraad.  Je betaald het verschil bij. Zo laat je je sieraad stap voor stap groeien, naar een steeds waardevoller sieraad, en neem je al je herinneringen hierin mee.

Briljant Groeibriljant ringen in atelier

Inruilen van uw groeibriljant

Voor het groeien van je sieraad kun je het makkelijkst naar één van onze dealers gaan. Daar kun je onze sieraden in het echt bewonderen en passen. In onze collecties is er keuze uit diverse soorten en modellen sieraden waarin een groeibriljant prachtig tot zijn recht komt. Als je je groeibriljant sieraad laat groeien, is het belangrijk dat je het officiële Briljant certificaat meeneemt.

Wij hergebruiken je in ingeruilde sieraad. Het goud wordt gerecycled en de briljant wordt na uitgebreide controle en reiniging weer in een nieuw sieraad gezet. Op deze manier kunnen wij op een duurzame manier werken, en draag jij bij aan een circulaire economie.

Een waardevol sieraad met groeibriljanten

In onze collectie kun je gegarandeerd een groeibriljant ring vinden die bij je past! Bekijk onze collectie op de webshop of ga gerust eens langs bij een Briljant dealer om de sieraden te bekijken en je te laten adviseren. De vakmensen bij onze gecertificeerde dealers staan je graag bij om te adviseren en een passende groeibriljant ring te kiezen. Heb je vragen over het groeibriljanten systeem, of wat een groeibriljant precies betekent? Je dealer staat met passie en enthousiasme voor je klaar om je groeibriljant wensen te vervullen.

Je kunt je groeibriljant ring perfect combineren met een bijpassende hanger en oorsieraden uit onze collectie.