Saffier Trouwringen

Ringen met saffier zijn een tikkeltje anders dan traditionele ringen met diamant. Deze prachtige blauwe steen heeft een koninklijke allure en dat is niet vreemd. Binnen koninklijke families is de saffier één van de meest geliefde stenen naast de smaragd en robijn. Denk maar aan de verlovingsring met saffier van Lady Diana (en later Lady Kate) waarin de blauwe steen de hoofdrol speelt. Het is dan ook niet vreemd dat na de diamant, de saffier de meest populaire edelsteen is voor sieraden. Ringen met saffier zijn een echte toevoeging aan jouw sieradencollectie.

Trouwringen met diamant en saffier

Het ontwerpen van een ring gebeurt met veel aandacht en zorg. Bij Briljant Sieraden heb je daarom de keuze uit prachtige geelgouden, witgouden of rosé gouden trouwringen met briljant of met briljant en saffier. Een trouwring met briljant heeft een klassieke uitstraling en past bij elke stijl en smaak. Een keuze die ook geliefd is bij velen, is een trouwring met diamant en saffier.

Kies voor de trouwringen van je dromen.

Kies voor een paar trouwringen dat bij jullie past. De vakmensen van onze geselecteerde dealers helpen je graag bij het maken van deze belangrijke keuze, zodat je samen een mooie toekomst tegemoet gaat met een paar tijdloze ringen. Willen jullie graag ringen uitzoeken? Ga dan naar één van onze Briljant dealers, of stel je trouwringen samen op onze website en ga met je favoriete ontwerp naar de dealer van jouw keuze.

Jullie relatie, jullie ringen, jullie leven, jullie trouwringen. Dus jullie kiezen.