Diamant oorbellen

Van creolen tot oorstekers: de mooiste  diamant oorbellen vind je bij Briljant sieraden. Oorbellen zijn er in ontzettend veel verschillende soorten en maten. Zoek je een klassiek paar of gaat je voorkeur uit naar een paar met een moderne twist? Bij Briljant sieraden houden wij ons voortdurend bezig met innovatie en het samenstellen van nieuwe collecties. Hierdoor vind je altijd een paar dat past bij je stijl en wensen.

Gecertificeerde materialen

Bij Briljant maken we gebruik van de beste materialen voor onze sieraden. Daarom ontvang je bij elk paar oorbellen een certificaat waarin de kwaliteit en de echtheid van de gebruikte materialen gegarandeerd wordt. Onze briljant geslepen diamanten komen uit legitieme bronnen en conflictvrije gebieden. Ze voldoen hierdoor aan de resoluties van de VN.

 

Groeibriljant oorbellen

Kies voor een paar groeibriljant oorbellen en creëer een waardevol sieraad geheel naar jouw smaak! Uit onze prachtige collecties kies je een tijdloos model, waarmee je groeibriljant reis van start gaat. Wil je meer weten over het groeibriljant systeem? De vakmensen van onze Briljant dealers staan je graag bij om je te informeren, een passende paar  groeibriljant oorbellen te kiezen en helpen je om je groeibriljant sieraad stap voor stap waardevoller te maken. Zo blijf je een leven lang genieten van je groeibriljant sieraad!

Kiezen

Keuzes te over. Jij beslist welk sieraad je wanneer draagt. Met je sets kun je eindeloos combineren. Een set kan uit een combinatie van verschillende sieraden bestaan zoals ring hanger voor aan je ketting, oorbellen of een armband die bij elkaar passen. Je kunt ook een set maken van verschillende geel gouden witgouden of rosé gouden sieraden. Allemaal afhankelijk van jouw wensen, behoefte en emoties.

Jou dag, jij kiest, jij bepaalt jij beslist.

Welke beslissing je ook maakt het is altijd BRILJANT.