Bestsellers

Bestsellers:

De bestsellers van Briljant zijn de sieraden die het meest populair zijn, en daar door het meest gewaardeerd worden door onze klanten.

Gecertificeerde materialen

Bij Briljant maken we ook voor onze bestsellers gebruik van de beste materialen voor onze sieraden. Daarom ontvang je bij elk sieraad een certificaat waarin de kwaliteit en de echtheid van de gebruikte materialen gegarandeerd wordt. Onze briljant geslepen diamanten komen uit legitieme bronnen en conflictvrije gebieden. Ze voldoen hierdoor aan de resoluties van de VN.

Een waardevol sieraad

Kies net als vel voor je voor een bestseller en creëer een waardevol sieraad geheel naar jouw smaak! Uit onze prachtige collecties kies je een tijdloos model. Wil je meer weten over onze bestsellers? De vakmensen van onze Briljant dealers staan je graag bij om je te informeren, een passend sieraad  te kiezen en je te helpen om je sieraden collectie nog completer te maken.

Memoire

Naast verschillende andere sieraden is een Memoire sieraad een echte bestseller. Een Memoire sieraad groeit met je mee. Bij elke gebeurtenis in je leven kun je in je Memoire ring een briljant bij laten plaatsen. Je kunt bij voorbeeld bij elke, of een bijzondere, verjaardag een briljant in je ring bij laten zetten, of als er een (klein)kindje geboren is. Misschien bij een huwelijks- of een ander jubileum. Je kiest het moment zelf. Alle herinneringen worden in je Briljant ring gevangen.

Je Memoire ring kun je ook nog uitbreiden tot een complete set door het toevoegen van een hanger, armband of oorsieraden.