slavenband

Gouden armbanden met briljant, zijn een sieraden die overal bij passen en daarom met allerlei andere sieraden te combineren. Onze gouden armbanden met briljant zijn een tijdloze aanvulling van je sieradencollectie en zullen altijd hun, emotionele, waarde behouden. Met andere woorden, met onze designs ben je verzekerd van een kwaliteitssieraad waar je een leven lang plezier aan zult beleven.

Armbanden van Briljant sieraden

Hou je van eenvoud of mag het nét een beetje meer zijn? Binnen onze collectie armbanden, van 14 karaats goud met briljant, zijn verschillende opties mogelijk. Onze armbanden zijn dan ook zorgvuldig ontworpen door een team van vakmensen. Zo ben je verzekerd van de mooiste armband, gemaakt van de mooiste en beste materialen.

 

Diamant armband

Hoge kwaliteit armbanden met briljant geslepen diamant(en) vind je bij Briljant Sieraden. Een armband met diamant is ook goed te combineren met onze ringen en oorbellen en je zult zeker de show stelen als je deze draagt. Een armband met één, drie of vijf briljanten, de mogelijkheden zijn altijd eindeloos. Kijk op deze site in één van onze collecties of bezoek één van onze verkooppunten.

 

Bangle met diamant

Een bangle kenmerkt zich door een minimalistisch tijdloos en elegant design. De armband vergaarde populariteit als sieraad in Nederland eind jaren vijftig. Sindsdien is het nog steeds een gewaardeerd model vanwege zijn chique en strakke uitstraling. De bangles oftewel armbanden van Briljant zijn te verkrijgen in diverse uitvoeringen en goudkleuren.

 

Bezoek een gecertificeerd Briljant Sieraden dealer

Kom een armband passen bij één van onze gecertificeerde Briljant dealers of zoek de armband die bij je past in onze webshop. Heb je vragen over onze collectie? Neem dan gerust contact met je favoriete dealer op. Zij staan je ook graag te woord!